Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Advertentieteksten zonder poespas.

Ik geloof in krachtige, korte advertentieteksten. Meteen to the point en zonder poespas. Dat wordt 100% gewaardeerd door je doelgroep. Want zeg nu zelf, wie gaat er vandaag de dag nog rustig met een kopje koffie op de bank zitten om een half uur lang advertenties te gaan lezen? Peter van hiernaast misschien. Maar voor de rest niemand.

Ervaring.

Je laat je advertentieteksten natuurlijk het liefst schrijven door een expert. Dus bij deze: ik schreef in m’n leven al heel wat succesvolle advertentieteksten. Als copywriter voor brochures, radiocommercials, advertenties op social media of als freelance Google Ads specialist. Voor zowel kleine als grote bedrijven en (online) reclamebureaus.

Net even anders dan de rest.

Advertentieteksten moeten opvallen. Je kunt dus scrollstopping copy verwachten met in ieder geval een in-your-face titel die de aandacht trekt. Geen standaard dingetjes als 24/7 service of dingen die je concurrenten ook bieden. Ik maak jouw advertentieteksten net even anders dan de rest. En daarmee een stuk opvallender.

Alles in één advertentieteksten.

Ik combineer de kunst van het schrijven en de kracht van woorden met de wetenschap achter beïnvloeding en overtuiging. Alles in één. Ik zet ideeën om in woorden, woorden in aandacht en aandacht weer in actie. In clicks naar je website of in offerte aanvragen. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om, nietwaar?

Gratis feedback op je huidige advertenties.

Jep, je leest het goed. Ik geef je graag wat (gratis) feedback op je huidige advertentieteksten. Dingen om over na te denken en handige suggesties om je copy nóg overtuigender te maken. Het kan geen kwaad om een professional er eens naar te laten kijken, toch? Precies. Dat dacht ik ook.

Tarieven.

Advertentieteksten laten schrijven is maatwerk. Een brochure van een A4’tje kost natuurlijk meer dan een advertentie op Google of Facebook. Laat me dus vooral weten wat je plannen zijn en ik kom bij je terug met een vrijblijvende prijsopgave (contact).

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.