Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Waarom bloggen?

Ik hoef het je waarschijnlijk niet te vertellen (maar doe het toch): zakelijk bloggen is een must. Het is een makkelijke en goedkope manier om je bekendheid te vergroten, om nieuwe en bestaande klanten te bereiken en om ook echt waarde toe te voegen. Terwijl je vaak ook nog beter scoort in Google. Win-win-win!

En waarom blogs laten schrijven?

Een blogpost schrijven kost tijd. En die heb je niet altijd. Zeker als ondernemer niet. En het werkt alleen voor je business als je consistent nieuwe blogartikelen plaatst. Dus drukt het al gauw op je agenda en dat levert weer stress op. Daarom kun je soms beter je blog uitbesteden en gewoon je blogs laten schrijven door een freelance tekstschrijver.

Zo werk ik.

Ik schrijf niet zomaar wat. Ik schrijf op basis van jouw ervaring en echte data uit een zoekwoorden analyse. Hiermee vinden we de onderwerpen waar je doelgroep naar op zoek is. Wat hen aanspreekt en waar ze door getriggerd worden. En dat verpak ik dan volgens in een lekker leesbaar en waardevolle blogtekst.

Blogs laten schrijven & SEO.

Natuurlijk worden je blogs ook meteen geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Ik ben niet voor niets ook SEO tekstschrijver. Daarmee weet je zeker dat je blogs het ook goed gaan doen in Google en zo gevonden worden door nieuwe bezoekers (lees: potentiële klanten). En dat is natuurlijk precies wat je wil!

Ook voor jouw business.

In welke branche je je ook bevindt, je kunt altijd fijne blogs laten schrijven. Ik heb inmiddels meer dan 8 jaar ervaring in het schrijven van sterke blogs voor B2B én B2C bedrijven. Ik schrijf je teksten feilloos in de tone of voice van je onderneming, zonder tunnelvisie of vakjargon. Gewoon in de taal van je bezoekers. Dat lezen ze het liefst.

Wat kun je verwachten?

In ’t kort:

 • lekker leesbare en geoptimaliseerde teksten
 • verfrissende ideeën op basis van data
 • interessante en waardevolle informatie (geen blabla) waar bezoekers écht wat aan hebben

En dat allemaal zo in je mailbox. Hoef je alleen nog even te plaatsen op je website (en zelfs dat kan ik ook voor je doen)!

De kosten van blogs laten schrijven.

Wat moet het eigenlijk kosten? Goeie vraag. Krijg ik vaak. Mijn antwoord: dat ligt eraan. Aan de lengte, aan het onderwerp en aan wat je zelf allemaal wilt. Een kleine blogpost (300-400 woorden) heb je in ieder geval al vanaf €75. Ik daarbij werk op basis van een vaste prijs per tekst, zodat je niet extra betaalt als ik er wat langer over doe dan gepland.

Bonustip (van mij).

Zelf een blog geschreven of wil je beginnen? Laat het me weten en ik geef graag wat gratis feedback. Service van de zaak. En je weet ook meteen wat voor vis vlees je in de kuip hebt.

Meer weten?

Wil je wel je blogs laten schrijven, maar heb je nog wat vragen? Of wil je gewoon meteen lekker aan de slag? Neem dan gerust even contact met me op.

Zeg eens hallo.


  Anders nog iets?

  Dit doe ik ook allemaal.

  Laatste blogs.

  Beter dan dat boek op je nachtkastje.