Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

The money is in the list.

Dat zeggen ze tenminste in Amerika. Hier in Nederland is je e-mail lijst gewoon goud waard. Het biedt je namelijk een geweldige kans om direct in de inbox van (potentiële) klanten te komen. Directe communicatie dus. Persoonlijk afgestemd op de ontvanger. Allemaal te regelen met één druk op de knop. Daar wil je dus wel het maximale uithalen.

E-mail marketing uitbesteden aan een pro.

Zeker als je er geen tijd voor hebt (of als je simpelweg geen verstand hebt van e-mailcampagnes) loop je kansen mis. Je e-mail marketing uitbesteden is alleen daarom al slim om te doen. Bovendien weet ik inmiddels haarfijn wat goed werkt – en wat niet. Dat scheelt vooraf al een hoop tijd. Kunnen we gewoon meteen aan de slag.

Zo werk ik.

Ik zet niet zomaar een mailtje voor je in elkaar. E-mail is een vorm van content marketing en dat begint voor mij altijd met het uitstippelen van een slimme strategie. We brengen in kaart wat je doelen zijn en hoe je die het best kunt bereiken. Op basis daarvan maak ik een template en geef ik als content creator desgewenst ook meteen de inhoud vorm. Alles in één. Lekker makkelijk.

I ♥ Mailchimp.

Want Mailchimp is een handige tool waarmee ik effectief en efficiënt een strak design kan ontwikkelen dat goed wordt weergegeven op laptops én smartphones. Bovendien kun je er eenvoudig e-mail lijsten segmenteren, A/B testen uitvoeren, statistieken bekijken en geautomatiseerde campagnes inregelen. Alles wat je nodig hebt dus.

Segmentatie = succes.

Of je nu een nieuwsbrief verstuurt met je laatste blogs of mensen een bepaalde aanbieding wilt doen … segmentatie en targeting is waar de winst mee behaald wordt. E-mail marketing is namelijk zo vruchtbaar omdat je de juiste en meest relevante boodschap op exact het juiste tijdstip kunt versturen.

Wat kun je verwachten van e-mail marketing uitbesteden?

Ik maak je e-mails gewoon in jouw eigen huisstijl, op basis van data en die slimme strategie die is toegespitst op je specifieke doelgroep. Van één enkele nieuwsbrief tot aan complete campagnes op basis van automation. Altijd met een heldere rapportage van de resultaten. Weet je precies waar je aan toe bent. Hier en hier vind je voorbeelden.

Kosten.

Bij e-mail marketing uitbesteden aan een bureau zit je vaak vast aan een maandelijks abonnement van honderden euro’s. Vind ik helemaal niet nodig. Ik geloof dat e-mail marketing uitbesteden helemaal niet duur hoeft te zijn, dus ik maak graag een prijsje op maat. Je betaalt alleen waar je me voor inhuurt. Niets meer en niets minder.

Neem gerust even contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.