Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Wat doe ik als freelance content creator?

Ik help bedrijven, ondernemers en andere (online) marketingbureaus vooral helder en duidelijk communiceren met toegankelijke teksten. Goed onderzocht en overtuigend. Maar als freelance content creator help ik ook tunnelvisie voorkomen en bespaar ik je flink wat tijd. Heel handig, want je hebt ongetwijfeld nog 100 andere dingen te doen…

En wat schrijf ik dan zoal?

Een heleboel dingen. Huur me in als SEO tekstschrijver voor een paar goed scorende webteksten, laat een paar sappige blogs of artikelen schrijven of gebruik mijn skills voor een beter converterende productteksten. Ik schrijf alles waar je zelf geen kaas van hebt gegeten of waar je simpelweg geen zin in hebt. Zelfs een openingszin voor je date vanavond.

freelance content creator

Gewoon in jouw tone of voice.

Een freelance content creator is net een kameleon (wat dat betreft had ik ook Meneer Kameleon kunnen heten). Ik verplaats me moeiteloos in je doelgroep en schrijf m’n teksten naadloos in jouw tone of voice. Lekker losjes of zakelijk en met een hoge mate van eloquentie. Alsof je het zelf hebt geschreven – maar dan beter.

Een freelance content creator voor het totaalplaatje (letterlijk).

Of misschien moet ik dan eerder zeggen: freelance content marketeer. Ik begrijp als geen ander hoe je op moet vallen. Ook visueel. Ik zet die nieuwe copy voor je e-mails en social media campagnes daarom ook graag wat extra kracht bij met een aandachttrekkende afbeelding. Schakel ik eventueel zelfs één van mijn bevriende grafische specialisten voor in.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Ieder project start met een paar vragen van mijn kant. Zo weet ik zeker wat je wensen zijn, waar de uitdaging in ligt en wat er nodig is om het ideale resultaat te bereiken. En vervolgens schrijf ik precies de woorden die dat laatste voor elkaar krijgen. Ongeacht je branche of stijl.

Tarieven (en voorbeeldjes).

Geen klus is hetzelfde. Als freelance content creator lever ik dus maatwerk. Zowel qua inhoud als qua prijs. Ik werk namelijk graag op basis van een vast tarief voor jouw project. Neem voor een vrijblijvende prijsopgave gerust even contact met me op en vraag dan ook meteen even naar een relevant voorbeeldje.

Weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo fijn.

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.