Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Ik maak content.

En een heleboel ook nog. Ik schrijf blogs, maak infographics, zet mailings op en doe een beetje cool op social media. Ik zorg voor strakke copy en een paar visuals die het geheel nog sterker maken. Omdat je op wilt vallen en je je naamsbekendheid wilt vergroten of omdat het leads op moet leveren.

Ik bedenk strategieën.

Als freelance content marketeer produceer ik dus van alles en nog wat. Maar wel altijd vanuit strategisch oogpunt. Ik bedenk ook hoe we de content in kunnen zetten om je doelen te bereiken en kom ondertussen met een aantal frisse ideeën voor pakkende, waardevolle en bovenal leuke content. Net even anders dan anders.

Voor B2B en B2C.

B2C en B2B content marketing zijn eigenlijk twee heel verschillende takken van sport. Maar wel twee sporten waar ik goed in ben. En ervaren. Want als content specialist in de e-commerce en bij verschillende online marketing bureaus heb ik voor heel veel verschillende klanten gewerkt. En nu als freelance content marketeer trouwens ook.

freelance content marketeer

Freelance content marketeer plus.

Ik ben een freelance content marketeer plus. Wat houdt deze zelfbedachte term in? Nou, dat ik een stapje verder ga. Ik optimaliseer je gloednieuwe content ook meteen voor Google, houd de online prestaties bij en analyseer de resultaten. Heb je écht nergens meer omkijken naar. Content marketing uitbesteden scheelt je zo een hoop werk (en stress).

Tarieven.

Handig om te weten: wat kost ik als freelance content marketeer? Dat is afhankelijk van de opdracht. Voor het uitstippelen van een strategie of consultancy reken ik bijvoorbeeld een uurtarief van €75,00. Maar voor de daadwerkelijke creatie hanteer ik graag vaste bedragen per item, omdat ik vind dat je geen tijdslimiet op creativiteit kunt plakken.

Laten we samenwerken.

En mooie dingen maken. Leuke dingen. Waardevolle dingen. Of nog beter: alledrie die dingen tegelijkertijd in één meesterwerk. Daar moet je wel enthousiast van worden. En je klanten ook. Neem daarom snel even contact met me op en laten we eens lekker babbelen over content marketing.

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.