Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Clicks ➔ conversies.

Ik ben overigens niet alleen freelance Google Ads specialist. Ik werk ook nog als CRO specialist en schrijf slimme, overtuigende website teksten. Ik help je dus ook graag aan een bijbehorende, superconverterende landingspagina. Dat verhoogt de kwaliteitsscore van je advertenties en verlaagt het bedrag dat je betaalt. En je houdt er ook nog eens meer daadwerkelijke klanten of leads aan over. Win-win.

Doe je ook display advertising?

Nee.

Waarom niet?

Ik geloof niet in display advertising. Ik geloof niet dat een advertentie voor je keukenmachine het goed gaat doen op een informatieve website over reizen naar het Andesgebergte in Peru. Bovendien hebben de meeste mensen adblockers en zien ze je display advertentie überhaupt niet. Soms werkt het vast wel, maar in veel gevallen is het zonde van je tijd (en geld).

Zo werkt een freelance Google Ads specialist (ik in ieder geval).

First things first: wat is je budget en wat wil je bereiken met je campagne? Daar koppel ik in samenspraak met jou slimme keywords aan (en we sluiten meteen wat irrelevante varianten uit). Ik analyseer je landingspagina, schrijf catchy advertentieteksten en optimaliseer je advertenties vervolgens helemaal suf. Dan is het alleen nog maar een kwestie van achterover leunen, monitoren en bijsturen waar nodig!

Geen duur contract, maar gewoon uurtje-factuurtje.

Je zit bij mij niet vast aan een duur contract waar je niet onderuit komt. Als je campagne namelijk loopt als een trein heb je me niet meer nodig, dus waarom zou je me dan betalen? En wat als je gewoon even snel één kleine advertentie geoptimaliseerd wilt hebben? Precies. Daarom werk ik als freelance Google Ads specialist gewoon met een uurtarief (à €75).

Meer weten?

Je wilt vast nog meer dingen weten. Over wat ik als freelance Google Ads specialist precies voor je kan betekenen, bijvoorbeeld. Of over wat het je precies gaat kosten. Vertel ik je graag. Neem even contact met me op of geef me read-only toegang tot je Google Ads account en ontvang een paar handige suggesties (gratis).

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.