Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Wie is Meneer Octopus?

Ik ben Meneer Octopus, beter bekend als Pelle Gerretzen (hier meer over mij). Als freelance online marketeer help ik zowel ZZP’ers en het MKB als middelgrote organisaties aan betere online marketing en branding. Aan een herkenbaar online gezicht. Een toegankelijke website die doet waar ‘ie voor gemaakt is. Meer bekendheid. Zichtbaarheid in de zoekmachine.

En ga zo maar door.

Dat scheelt je tijd, geld en gedoe.

Een freelance online marketeer scheelt je op den duur tijd, geld en een heleboel gedoe. Want hoe leuk het soms ook is om zelf een beetje aan te klooien, effectief is het waarschijnlijk niet. Laat staan efficiënt. En als ondernemer heb je toch al een drukke agenda, dus ik zorg er vooral voor dat jij je gewoon weer kunt richten op wat je het beste kan.

Zo werk ik.

Als freelance online marketeer werk ik voor een heleboel verschillende bedrijven. Kleine webshops, grote B2B bedrijven, dienstverleners … you name it. Daarom zetten we eerst een bakje koffie en gaan we eens goed sparren over wat je wil bereiken en wat de juiste aanpak is om dat ook daadwerkelijk te doen.

Mijn expertises.

Dit doe ik allemaal als freelance online marketeer:

SEO.

Of als je van lange termen houdt: search engine optimization. Als SEO freelancer werk ik aan je online vindbaarheid in de zoekresultaten. Dat doe ik onder andere door je website technisch te verbeteren, teksten en zoekwoorden te optimaliseren en door te bouwen aan een sterk linkprofiel.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een betere positie in de zoekresultaten.

Content marketing.

Als freelance content marketeer weet ik op basis van data en jouw eigen ervaring waardevolle dingen te creëren. Dingen waar je doelgroep echt wat aan heeft. Waar ze blij van worden. Zodat ze jouw merk of bedrijf blijven herinneren of je continu top blijft. Bovendien zien ze je dan ook nog als expert in je vakgebied.

Mooi meegenomen.

Conversie optimalisatie.

Conversion rate optimization (CRO) in het Engels. Als freelance online marketeer en CRO specialist in één werk ik op het punt waar creativiteit en wetenschap samenkomen. Ik analyseer je website op verbeterpunten, stel testen op en implementeer de oplossingen die jouw website effectiever maken.

Meer klanten of leads uit hetzelfde aantal bezoekers.

Google Ads.

Ook een onmisbare tool in het arsenaal van de freelance online marketeer: online adverteren! Als freelance Google Ads specialist zet ik slimme campagnes voor je op (of ik verbeter je huidige). Met slimme keywords en opvallende advertentieteksten zorg ik eenvoudig en snel voor meer clicks … tegen minder kosten.

De snelle manier voor meer traffic!

Kortom, een allround freelance online marketeer.

Ik ben dus een allround freelance online marketeer. Van alle digitale markten thuis: SEO, content marketing, conversie optimalisatie en ook Google Ads. Daarmee heb je gewoon één mannetje voor al je online marketing dingetjes. Eén contactpersoon die altijd op de hoogte is van de stand van zaken. Hoef je vanaf de klantenservice niet eerst zes keer doorverbonden te worden naar de juiste specialist.

Scheelt ook weer.

Ook als interim.

Je huurt me ook in als interim online marketeer. Handig als het te lang duurt om die vacature gevuld te krijgen of als toevallig al je marketingmedewerksters tegelijkertijd zwanger zijn en je handjes tekort komt. Ik neem mijn expertise (en humor) graag mee naar je kantoor!

Flexibel inzetbaar, inwerken is niet nodig en tegen een scherp tarief. Beter wordt het niet.

Wil je me ook inhuren als freelance online marketeer?

Dat kan vandaag nog. Heel eenvoudig. Je neemt gewoon even contact met me op en we prikken meteen even een datumpje voor een goeie babbel over je bedrijf. Een frisse blik op je online marketing kan sowieso geen kwaad, toch?

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.