Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Minder lezen, meer zien.

We leven in een vluchtige samenleving. Communicatie moet snel zijn. Daarom willen we minder lezen en meer zien. Het liefst ook nog in één oogopslag. En dat is precies waarom je soms een infographic moet laten maken; direct een duidelijk verhaal dat wél blijft plakken.

Waarvan kun je een infographic laten maken?

Kort antwoord: een heleboel dingen! Je kunt infographics gebruiken om heel veel verschillende soorten informatie te structureren en lekker visueel te maken. Je kunt daarbij denken aan dingen als:

 • lijstjes
 • tijdlijnen, stappenplannen en flowcharts
 • vergelijkingen
 • mappen en kaarten
 • data visualisatie (met diagrammetjes enzo)

En goed voor je marketing!

Een infographic laten maken levert je natuurlijke een mooie visual op … maar het is ook goed voor je (online) marketing! Met slim design trek je de aandacht, verhoog je het bereik en laat je zien dat jij een expert bent in je vakgebied. Bovendien heb je zo weer nieuw voer voor een blog, voor social media of voor in je nieuwsbrief!

Portfolio.

Zo werkt ’t.

Eerst inventariseren we even wát er precies gecommuniceerd moet worden en als content marketeer plaats ik het feilloos in je strategie. Ik orden de informatie, maak de data behapbaar en creëer meteen een eerste versie. Een schets waar je feedback op kunt geven. Op basis daarvan maak ik het design af en is ‘ie klaar om gedeeld te worden. Zo makkelijk kan het zijn.

Infographic laten maken: de kosten.

Een infographic laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker niet gezien wat het oplevert. De precieze kosten zijn echter afhankelijk van de complexiteit van je data en eventuele specifieke wensen, dus ik geef je graag een vrijblijvende prijsindicatie. Een vaste prijs. Weet je precies waar je aan toe bent.

Ook een infographic laten maken?

Laten we eerst eens sparren. Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek wat ik voor je kan betekenen.

Zeg eens hallo.


  Anders nog iets?

  Dit doe ik ook allemaal.

  Laatste blogs.

  Beter dan dat boek op je nachtkastje.