Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Een stukje geschiedenis.

Na het behalen van een WO-master in de Communicatiewetenschap en een tijdje bij webshops en diverse online marketingbureaus te hebben gewerkt, wist ik het: ik zeg mijn baan als parttime paardenfluisteraar op en ga iets doen met ‘digital’. En nu werk ik dus onder de naam Meneer Octopus als freelance SEO tekstschrijver en content creator.

Waarom ben ik freelancer geworden?

Ik ben freelancer geworden omdat ik vind dat er geen tijd geplakt moet worden op creatief werk. Ik wil geen webteksten of blogs moeten schrijven binnen één uur of voor 5 uur nog snel wat social media content maken. Geen druk van een baas, maar gewoon goede content maken. Daar geloof ik in.

Dat ik daarbij wat makkelijker tijd vrij kan maken voor Mevrouw Octopus en onze twee kleine octopusjes is trouwens ook mooi meegenomen.

En waarom dan Meneer Octopus?

Omdat ik nogal een onhandige achternaam heb: Gerretzen. Met e-t-z dus. Dat gaat altijd mis. Als ik zeg ‘mail maar naar info@pellegerretzen.nl’, dan wordt dat altijd uiteindelijk pellegerritsen.nl of eventueel pellegerritzen.nl. Afijn, je snapt het. Mailtje komt niet aan. Dus vandaar Meneer Octopus, de digitale duizendpoot. Maar dan met tentakels.

Veel tentakels.

Dat moet ook, want online marketing is een breed vak met allerlei specialisaties. Verschillende puzzelstukjes die samen een complete contentstrategie vormen. Dus hoe lekker is het dan als je gewoon één mannetje hebt voor alles wat je nodig hebt? Antwoord: heel lekker.

Daarom schakel je mij in als:

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.