Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Waarom een SEO freelancer?

Ik maak bedrijven vindbaar in Google. Zichtbaar. Eerst in de e-commerce en bij diverse bureaus, maar nu als SEO freelancer. Want als zelfstandige kan ik alles doen wat nodig is om je hoger in Google te krijgen, zonder continu op de klok te hoeven kijken. Gewoon goed werk voor een vaste prijs. En vaak ook nog goedkoper dan een duur bureau.

De hele mikmak …

Ik analyseer je website (en die van je concurrenten) helemaal suf. Ik gebruik technische snufjes om de structuur en user experience van je website te verbeteren, schrijf nieuwe SEO teksten op basis van uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zorg voor een stukje linkbuilding en houd je rankings bij. De hele mikmak dus.

… en meer.

Ik ben niet alleen een SEO freelancer, maar ook specialist op het gebied van content marketing, conversie optimalisatie en Google Ads. Allemaal online vakgebieden die de zoekmachine optimalisatie kunnen ondersteunen. Beter maken zelfs. Effectiever. En daar heb je dan gewoon één mannetje voor. Da’s lekker, zeg.

seo freelancer

Een SEO freelancer voor B2B, B2C en andere bureaus.

Ik heb voor allerlei verschillende bedrijven gewerkt. Van de kleine ZZP’er om de hoek tot aan grote B2B dienstverleners. En ook word ik regelmatig als SEO tekstschrijver ingehuurd door andere online marketing bureaus. Dus of je nu lokaal beter gevonden wil worden of internationale bekendheid wil vergaren, ik weet wat precies wat er nodig is.

Dit kun je verwachten.

Ik doe eerst een SEO audit om te kijken waar er relatief snel en makkelijk winst te behalen valt. Ik vind de meest interessante keywords voor je en zorg dat je website technisch perfect in orde is. Vervolgens gaan we aan de slag met je content (on-page optimalisatie voor de kenners), verhogen we jouw autoriteit en doen we een borreltje om de resultaten te vieren.

Tarieven.

Zoekmachine optimalisatie is maatwerk. De strategie en precieze werkzaamheden zijn afhankelijk van je doelen en van de competitie in jouw branche. De kosten verschillen dus ook per project. Daarom maak ik graag een vaste prijs op basis van een uurtarief van €75. Weet je precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf. Dat scheelt weer.

Vragen?

Je wilt vast nog wel iets weten. Wat ik als SEO freelancer voor jou kan betekenen, bijvoorbeeld. Of wat er nodig is om ook meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Geef ik graag antwoord op. Via de mail, telefoon of tijdens een kopje koffie (ook digitaal). Neem nu contact op.

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.