Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Zo werk ik.

Ik schrijf je SEO teksten op basis van een tweetal dingen: jouw informatie en een groot zoekwoorden onderzoek. Met dat laatste identificeer ik alle keywords die relevant zijn voor jouw business én voor het doel van de specifieke tekst. Maar doet zo’n beetje iedere SEO tekstschrijver. Dus…

Hiermee maak ik als freelance SEO tekstschrijver het verschil.

Ik maak het verschil door een uitgebreide analyse (ook als je zelf een zoekwoord aanlevert). Dat betekent dat ik niet alleen kijk naar hoe vaak er op een bepaald woord gezocht wordt, maar dat ik ook de concurrentie check en de search intent van een zoekterm analyseer. Zo weet je zeker dat je überhaupt kunt scoren in Google en dat je SEO teksten ook echt waardevol worden voor bezoekers.

Wat kun je dus verwachten?

Als freelance SEO tekstschrijver lever ik volledig geoptimaliseerde website teksten. Geschreven in jouw tone-of-voice en in een lekker leesbaar format. Compleet met SEO-technische elementen als de juiste headings (H1, H2, H3), geperfectioneerde meta tags (die dingen die je in de zoekresultaten ziet) en ook meteen wat relevante interne links.

Maar belangrijker nog: je krijgt een geoptimaliseerde webtekst die geschreven is voor je bezoekers. Niet alleen voor de zoekmachines. Informatieve, entertainende copy die ook écht iets toevoegt. Een tekst die verkoopt. En die zoekwoorden dan? Die worden er subtiel in verwerkt zodat ze amper opvallen – en toch hun waarde behouden.

freelance seo tekstschrijver

Voor wie?

Ik ben een SEO tekstschrijver voor een heleboel verschillende bedrijven. Ik werk voor grote bedrijven, webshops, het MKB of de ZZP’er om de hoek. Ongeacht hun branche. Oh, en als freelance SEO tekstschrijver help ik ook een aantal andere online marketing bureaus met (whitelabel) content creatie. Zo ben ik ook wel weer.

En wat schrijf ik als SEO tekstschrijver dan allemaal?

Nou, bijvoorbeeld teksten voor:

 • dienstenpagina’s
 • productpagina’s
 • categoriepagina’s van webshops
 • (lokale) landingspagina’s
 • blogs
 • nieuwsartikelen
 • en reguliere webpagina’s (zoals je homepage)

Tip: ik geef ook feedback (gratis).

Zelf wat geschreven? Heb je al een tekstschrijver voor je website, maar heeft hij of zij geen kaas gegeten van SEO? Of ben je dik tevreden over je huidige content, maar wil je een second opinion? Ik geef je graag wat feedback met handige suggesties. Helemaal gratis. Daarmee weet je precies wat voor vis vlees je in de kuip hebt.

Ook handig om te weten:

Ik werk niet alleen als SEO tekstschrijver, maar ook als CRO specialist en SEO freelancer. Lang verhaal kort: ik heb alle kennis in huis om je hele website beter te laten scoren in Google én om te zorgen voor meer belletjes, offerte aanvragen of daadwerkelijke sales. Gewoon één mannetje voor al je online marketing. Werkt wel zo efficiënt.

Kosten.

Ik ben een freelance SEO tekstschrijver zonder uurtarief. Ik werk namelijk op basis van een vaste prijs per tekst. Die begint bij €75 (ex BTW) en is onder andere afhankelijk van de gewenste lengte. En daar zit dan eveneens een ronde auteurscorrecties bij. Zo’n vaste prijs betekent dat je bij mij geen onverwachte nacalculaties krijgt. Ook niet als ik veel langer bezig ben dan gepland.

Huur me in als freelance SEO tekstschrijver.

En ontvang in no-time een aantal volledig uitgewerkte SEO teksten in je inbox. Hoef je alleen nog maar even te knippen en te plakken. Beter wordt het niet. Neem even contact met me op, laat me weten wat je nodig hebt en ik vertel je graag hoe ik als freelance SEO tekstschrijver jou verder kan helpen.

Zeg eens hallo.


  Anders nog iets?

  Dit doe ik ook allemaal.

  Laatste blogs.

  Beter dan dat boek op je nachtkastje.