Met Meneer Octopus in zee gegaan.

Sorry voor de woordgrap.

Yep, webteksten zijn nog belangrijk.

Of het nu gaat om begeleidende stukjes copy, overtuigende verkoopteksten, handige blogs of gewoon leuke teksten die vertellen wie je bent en wat je doet … het wordt allemaal gelezen door je bezoekers en draagt bij aan je imago. Dus je moet er zeker wat aandacht aan besteden.

Klein probleempje…

Je weet niet wát je moet schrijven om bezoekers te triggeren. Of hoe je dat precies doet. Dat is ook lastig, hoor. Maar geen zorgen. Webteksten schrijven is simpelweg niet voor iedereen weggelegd en gelukkig is er ook een oplossing: je kunt je website teksten laten schrijven door een digital copywriter (ik dus). Scheelt je een hoop gestaar naar je beeldscherm!

Webteksten laten schrijven waarmee je goed gevonden wordt.

Nog een groot voordeel voor jou: ik werk onder andere ook als freelance SEO tekstschrijver. Dat houdt in dat ik ook goede SEO teksten schrijf op basis van een snelle zoekwoordenanalyse. Zo trek je ook meteen een heleboel nieuwe bezoekers naar die pagina met gloednieuwe content. Twee vliegen in één klap.

Inclusief beïnvloedingstechnieken.

Je wilt natuurlijk frisse website teksten laten schrijven. Origineel en creatief. Maar ze moeten je bezoekers ook aanzetten tot actie. Tot het klikken op die knop. Kortom, een beetje beïnvloeden. En toevallig of niet: als afgestudeerd communicatiewetenschapper en CRO specialist weet ik wel het één en ander van beïnvloeding.

En voor de fijnste tekstbeleving.

Webteksten of SEO teksten laten schrijven door een copywriter levert je overigens niet alleen originele, overtuigende content op. Nope. Ik houd bijvoorbeeld ook rekening met structuur, scanbaarheid, buttons, white space en relevantie. Alles om jouw bezoekers een fijne tekstbeleving te bieden. Daar pluk je pas écht commerciële vruchten van.

Hoe gaat dat dan, die website teksten laten schrijven?

Website teksten laten schrijven is heel eenvoudig. Bij mij in ieder geval wel. Ik bel je het liefst even op, zodat we even kunnen sparren over de inhoud en zodat ik jou, je bedrijf en je doelgroep kan leren kennen. Dan komt er vlak daarna een concept jouw kant op waar je commentaar op kunt geven. Die verwerk ik dan nog even en klaar is Kees!

Ook handig: feedback (gratis)!

Heb je zelf iets geschreven voor je website? Of wil je je bestaande webteksten gewoon eens laten checken? Ik geef graag wat feedback. Ik zet een aantal suggesties op een rij waarmee je beter gevonden wordt en waarmee je lezers nóg meer kunt overtuigen. En als ik een dt-foutje tegenkom, haal ik dat er ook meteen uit. Helemaal gratis. Weet je meteen wat ik kan.

Website teksten laten schrijven voor een vaste prijs.

Ik werk op basis van een vaste prijs bij het schrijven van webteksten. Lijkt me wel zo eerlijk, want daarmee zit je niet vast aan hoge kosten als ik twee uur uit het raam zit te staren omdat ik toevallig even geen inspiratie heb. Geen verrassingen achteraf. Dat is leuker voor iedereen.

Tarieven.

Je kunt al website teksten laten schrijven vanaf €75,00. De exacte prijs baseer ik onder andere op de gewenste lengte en complexiteit van het onderwerp. Kortom, ik maak graag een prijsopgave voor je. Geheel vrijblijvend. Weet je precies waar je aan toe bent.

Ook webteksten laten schrijven door een digital copywriter?

Dat scheelt je een hoop stress, gedoe en tijd. En belangrijker nog, goede teksten leveren je geld op. Een slimme investering dus. Neem gerust even contact met me op om even te sparren over je webteksten of voor een aantal voorbeeldjes van wat ik heb geschreven!

Zeg eens hallo.


    Anders nog iets?

    Dit doe ik ook allemaal.

    Laatste blogs.

    Beter dan dat boek op je nachtkastje.