Blogs laten schrijven door een pro. Da’s slim.

Want zo’n pro heeft alles wat jij misschien niet hebt: inspiratie, een vlotte pen en flink wat kennis van SEO. Je blogs laten schrijven door een copywriter scheelt je daarbij ook een hoop stress, tijd en gedoe. Kun je zelf gewoon weer doen waar je goed in bent.

Waarom bloggen?

Wil je online succesvol zijn, dan is zakelijk bloggen haast een must. Het is een laagdrempelige en relatief goedkope manier om je bekendheid te vergroten, om nieuwe en bestaande klanten te bereiken en om ook echt waarde toe te voegen. Terwijl je ook nog eens hogere rankings in Google weet te behalen. Win-win-win!

Geen stress, geen gedoe

Maar bloggen kost ook tijd. En die heb je niet altijd. Zeker als ondernemer niet. Alleen daarom al moet je je blogs laten schrijven door Meneer Octopus. Want dat scheelt niet alleen een hoop stress, maar je profiteert ook nog eens van:

 • lekker leesbare én geoptimaliseerde teksten
 • verfrissende ideeën op basis van data
 • een scherp tarief (vaste prijs per tekst)

Met Meneer Octopus in zee gegaan

klant zakelijk succes academie
klant online marketing agency
klant creative team

Werkwijze

Bloggen is een vorm van content marketing en dat  vereist een zorgvuldig uitgedachte strategie. Een plan zogezegd. Meneer Octopus zet daarom niet zomaar wat op papier, maar probeert de kansen op succes slim te vergroten. 

Dat doet-ie door middel van een zoekwoordenonderzoek en uitgebreide content analyse. Daarmee kan hij heel precies achterhalen waar je doelgroep naar op zoek is, wat hen aanspreekt en waar ze door getriggerd worden. Om dat vervolgens te verpakken in een fijn blogje.

zakelijk bloggen door freelance blogger

Geoptimaliseerde blogs laten schrijven

Als freelance SEO specialist weet Meneer Octopus wel het één en ander van zoekmachine optimalisatie. Op z’n zachtst gezegd. Wanneer je ervoor kiest om je blogs te laten schrijven door Meneer Octopus ben je er dus van verzekerd dat ze direct zo hoog mogelijk in Google verschijnen. Wel zo prettig, toch?

Vanuit een frisse invalshoek

Veel ZZP’ers en ondernemers uit het MKB hebben soms wat last van tunnelvisie, wat hun blog betreft. Ze hebben moeite om hun doelgroep vanuit een ander perspectief bekijken. En dat is helemaal niet erg. Zelfs best wel logisch, want je bent immers continu met je eigen business bezig.

Als relatieve buitenstaander ziet Meneer Octopus ziet je blog net even anders en kan hij waarschijnlijk een miljoen relevante, waardevolle en interessante onderwerpen verzinnen. Dingen waar je zelf nooit op gekomen was en je concurrenten ook niet. Daarmee maak je direct het verschil.

blog inspiratie ideeen

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten wanneer jij of je bedrijf blogs laten schrijven door Meneer Octopus? Wel zo handig om te weten voordat je eventueel met ‘m in zee gaat. En daarom somt-ie het graag nog even voor je op:

 • interessante en waardevolle informatie (geen blabla)
 • een passende herkenbare tone of voice
 • helemaal geoptimaliseerd voor de zoekmachines
Je hoeft ‘m alleen nog maar te delen via e-mail en/of social media en klaar is Kees.

Tarieven

Meneer Octopus werkt voor een starttarief en een vaste prijs per tekst. Geen uurtarief dus. Op die manier hoef je niet op te draaien voor hogere kosten als-ie onverhoopt niet genoeg inspiratie blijkt te hebben om het perfecte blog te schrijven. 

Een prijsindicatie? Vooruit. Afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp kost een blogje van zo’n 300 woorden ongeveer €65,00. Exclusief btw en inclusief eenmalige auteurscorrecties en SEO gerelateerde zaken.  Beter wordt het niet.

  blogs laten schrijven door meneer octopus

  Laten we samenwerken

  Wil je direct je blogs laten schrijven door Meneer Octopus? Of liever eerst even zien waar-ie toe in staat is? Neem gerust even contact op of vul onderstaand formuliertje in en laat je verrassen. Don’t worry, je zit nergens aan vast. Ook niet aan irritante nieuwsbrieven.