E-mail marketing uitbesteden

E-mail is een relatief goedkope manier om nieuwe én bestaande klanten te bereiken. Vaak zelfs ook nog met een enorm hoge ROI. E-mail marketing uitbesteden zorgt ervoor dat je het maximale rendement uit je campagnes haalt.

The money is in the list

Je e-mail lijst is goud waard. Een e-mail campagne zorgt namelijk niet alleen voor meer sales, maar het is ook nog een laagdrempelige manier om je merk uit te bouwen, relaties aan te gaan en een stukje awareness te creëren. En dat met slechts één druk op de knop. Beter wordt het niet.

Waarom je e-mail marketing uitbesteden?

Je e-mail uitbesteden aan een professional is altijd een slimme keus. Want die professional weet immers wat doorgaans goed werkt en wat niet. Plus, zo’n iemand is veel efficiënter in het opzetten van een campagne dan jij zelf. Bovendien heb je al genoeg aan je hoofd, nietwaar?

Huur Meneer Octopus daarom in als e-mail marketeer en pluk de vruchten van een feilloze campagne

  • met eigen, herkenbare huisstijl
  • op basis van data en slimme strategie
  • toegespitst op jouw specifieke doelgroep

Met Meneer Octopus in zee gegaan

klant zakelijk succes academie
klant online marketing agency
klant creative team

Werkwijze

E-mail is een vorm van content marketing en dat begint allemaal met het bedenken van een slimme strategie. Samen met Meneer Octopus breng je in kaart wat je doelen zijn en hoe je die probeert te gaan bereiken. Dat maakt het mogelijk om de focus erbij te houden en gericht actie te ondernemen. Iedere nieuwsbrief of campagne opnieuw. 

MailChimp & Meneer Octopus

Een deel van het succes van e-mail marketing hangt af van de software. Meneer Octopus gebruikt graag MailChimp. Daarmee is-ie namelijk in staat om:

  • een strak design te ontwikkelen (dat goed wordt weergegeven op alle apparaten)
  • e-mail lijsten te segmenteren en te targeten
  • elementen van je nieuwsbrief te testen 
  • rapporten uit te draaien
  • en alles aan je over te dragen als je het toch zelf wilt gaan proberen
email marketing bureau en segmentatie

Segmentatie = succes

Of je nu een nieuwsbrief verstuurt met je laatste blogs of mensen een bepaalde aanbieding wilt doen … segmentatie en targeting is waar de winst mee behaald wordt. E-mail marketing is namelijk zo vruchtbaar omdat je de juiste en meest relevante boodschap op exact het juiste tijdstip kunt sturen.

Je e-mail marketing uitbesteden betekent dus ook dat heel nauw bijgehouden wordt hoe je e-mails presteren. Wie opende je nieuwsbrief en wie klikte er op een link? Op die manier ontdek je snel welke personen klaar zijn om een volgend, gepersonaliseerd bericht te ontvangen.

Tarieven

Meestal zit je bij een e-mail marketing bureau vast aan een maandelijks abonnement van honderden euro’s. Maar niet bij Meneer Octopus. Die is van mening dat e-mail marketing uitbesteden helemaal niet duurt hoeft te zijn, dus hanteert-ie een prijs op maat. Je betaalt ‘m alleen waar je hem voor inhuurt.  Niets meer en niets minder. 

e-mail marketing uitbesteden aan marketeer meneer octopus

Je e-mail marketing uitbesteden aan Meneer Octopus?

Kap maar met urenlang zelf aan te klooien. Kies er simpelweg voor om samen te werken met digitale duizendpoot Meneer Octopus en je e-mail marketing uitbesteden betaalt zich dubbel en dwars terug. Ongetwijfeld.

Vul onderstaand formuliertje in of neem op een andere manier contact op om te checken of het klikt!