Freelance online marketeer: je eigen specialist inhuren

Alle kennis en ervaring onder één dak. Direct contact met de uitvoerende tak. En goedkoper dan een bureau. Met Meneer Octopus als freelance online marketeer haal je je eigen online marketing specialist in huis.

Wie is Meneer Octopus?

Meneer Octopus, beter bekend als Pelle Gerretzen, is een freelance online marketeer die de websites van bedrijven en organisaties graag een stukje toegankelijker maakt. Leuker. Beter. Want daar heeft iedereen baat bij. Zowel jij als je klanten.

Scheelt tijd, geld en gedoe

Online marketing uitbesteden scheelt tijd, geld en gedoe. Je hoeft niet zelf aan te klooien en daarnaast werkt een online marketing specialist ook gewoon veel effectiever en efficiënter. Kun je zelf weer doen waar je goed in bent: het runnen van je bedrijf.

Huur Meneer Octopus in en profiteer onder andere van:

  • meer online zichtbaarheid en bekendheid
  • nieuwe inzichten in je doelgroep
  • een effectievere, geoptimaliseerde website

Met Meneer Octopus in zee gegaan

klant zakelijk succes academie
klant online marketing agency
klant creative team

Werkwijze & diensten

Geen vaste werkwijze, maar een aanpak die is afgestemd op jouw organisatie en jouw doelen. Effectieve online marketing is maatwerk. Iedere onderneming heeft immers een eigen doelgroep die je op verschillende manieren kan bereiken. Geen trucjes dus, maar slimme strategieën op een stevig fundament van kennis en ervaring.

Daarbij is freelance online marketeer is van alle digitale markten thuis. En dat moet ook wel, want online marketing is een breed vak met allerlei verschillende facetten die gezamenlijk voor een groot deel bepalen of je succes kunt behalen op het internet. Concreet houdt dat in dat je Meneer Octopus in kunt huren voor SEO, content marketing en conversie optimalisatie.

freelance online marketeer

SEO

Als je aan online marketing denkt, denk je al gauw aan SEO. Of als je van lange termen houdt: search engine optimization. Het is ontzettend belangrijk, want door hoger in Google te komen is je business prominent aanwezig wanneer mensen naar jouw producten of diensten zoeken. Precies wat je wilt.

Als SEO freelancer werkt Meneer Octopus aan je online vindbaarheid in die zoekresultaten. Dat doet-ie onder andere door je website technisch te verbeteren, teksten en zoekwoorden te optimaliseren en door te bouwen aan een sterk linkprofiel.

Kortom, alles wat je nodig hebt voor een betere positie in de zoekresultaten.

freelance online marketeer seo specialist

Content marketing

Bij content marketing verspreiden we waardevolle en relevante (!) content in de vorm van blogs, infographics, social media posts of e-mails. Door je kennis te delen positioneer je jezelf of je onderneming als autoriteit in je vakgebied. Als expert. Om ervoor te zorgen dat mensen naar jou toe komen als ze een probleem ervaren.

Als freelance content marketeer weet Meneer Octopus op basis van data en jouw eigen ervaring die waardevolle dingen te creëren. Dingen waar je doelgroep echt wat aan heeft. Waar ze blij van worden. Zodat ze jouw merk of bedrijf blijven herinneren. Iedere keer opnieuw.

Content marketing is daarmee een belangrijke pion in je online strategie.

freelance content marketing

Conversie optimalisatie

Met conversie optimalisatie (CRO of conversion rate optimization in het Engels) zorg je voor een effectievere website. Eentje die precies doet waar-ie voor gemaakt is. Eentje die niet alleen bezoekers trekt, maar ze ook daadwerkelijk om weet te zetten in klanten of leads.

Als CRO specialist maakt Meneer Octopus een uitgebreide analyse van je website en het bezoekersgedrag daarop om te kijken op welke plekken we je website nog kunnen verbeteren. Vervolgens implementeren en testen we hypothesen en oplossingen. Stukje creativiteit en wetenschap in één.

En een makkelijk begaanbare weg naar meer omzet. 

freelance conversie optimalisatie

Of als interim

Als freelance online marketeer is Meneer Octopus ook prima in te huren voor een interim klus. Handig als je op korte termijn extra capaciteit nodig hebt door verlof of uitval van je eigen online marketing specialist of als het te lang duurt om je vacature gevuld te krijgen.

Met Meneer Octopus als interim online marketeer profiteer je van een ervaren kracht op het gebied van digital marketing, een verhelderende en frisse blik op je huidige online activiteiten en natuurlijk van een flinke dosis humor op kantoor. Wel zo prettig.

Flexibel inzetbaar, inwerken is niet nodig en tegen een scherp tarief. Beter wordt het niet.

    freelance interim online marketing specialist inhuren

    Meneer Octopus inhuren als freelance online marketeer

    Wil je meteen online resultaat betalen? Natuurlijk wil je dat. En dus wil je ook Meneer Octopus inhuren als freelance online marketeer. Goed nieuws: dat kan. Vandaag nog. Vul onderstaand formuliertje in of neem op een andere manier contact op.