Infographic laten maken

Een infographic moet raak zijn. Duidelijk en simpel, goed gevisualiseerd en ondertussen exact vertellen wat je ook daadwerkelijk wíl vertellen. Bij Meneer Octopus kun je nu die effectieve infographic laten maken.

Minder lezen, meer zien

We leven in een vluchtige samenleving. Communicatie moet snel zijn. Daarom willen we minder lezen en meer zien. Het liefst ook nog in één oogopslag. En dat is precies wat je met een infographic kunt bereiken: direct een duidelijk verhaal dat blijft plakken.

Alles-in-één

Een infographic laten maken levert je niet alleen een mooi plaatje op. Je trekt er ook de aandacht mee, het verhoogt het bereik van je content marketing én het laat zien dat jij een expert bent in je vakgebied. Een echte alles-in-één-afbeelding dus!

Met Meneer Octopus in zee gegaan.

klant zakelijk succes academie
klant online marketing agency
klant creative team

Werkwijze

Voordat aan de daadwerkelijke infographic wordt gewerkt, vindt eerst een inventarisatie plaats waarbij Meneer Octopus samen met je kijkt wát er precies gecommuniceerd moet worden. 

Vervolgens maakt-ie de benodigde data behapbaar, volgt er een eerste schets, kun je daar wat feedback op geven en dan is je infographic praktisch al klaar om gedeeld te worden.

Meer is het niet. 

Wat kun je verwachten?

Zoiets, bijvoorbeeld:

infographic over infographics

Wat maakt Meneer Octopus zoal?

Je kunt bijna van alles wel een infographic laten maken bij Meneer Octopus. Er zijn immers een hoop verschillende soorten en types. Je kunt daarbij denken aan dingen als:

  • lijstjes
  • tijdlijnen, stappenplannen en flowcharts
  • vergelijkingen
  • mappen en kaarten
  • data visualisatie (met diagrammetjes enzo)
Wil je wel graag zo’n toffe infographic voor in je content marketing, maar heb je geen idee waarover? Je hoeft het wiel gelukkig niet opnieuw uit te vinden. Je kunt vast wel je best gelezen blogs hergebruiken of inspiratie halen uit andere content die het goed doet bij je doelgroep.

Kosten

Een infographic hoeft helemaal niet duur te zijn. De precieze kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van je data en wat je wensen zijn, dus maakt Meneer Octopus graag even een offerte op maat. Maar één ding belooft-ie je wel: hij is goedkoper dan zijn voornaamste concurrenten.

infographic laten maken kosten meneer octopus

Ook een infographic laten maken?

Vul dan onderstaand formuliertje in of neem op een andere manier contact met ‘m op en laat je verrassen. Je zit nergens aan vast. Ook niet aan irritante nieuwsbrieven ofzo.