SEO teksten laten schrijven

Geoptimaliseerde content is één van de drie belangrijkste factoren voor een hogere positie in Google. In plaats van urenlang zelf aan te klooien kun je beter meteen lekkere SEO teksten laten schrijven. En bij voorkeur door een pro. Dat scheelt weer tijd en geld.

Jouw verhaal overtuigend verteld

Meneer Octopus is een ervaren SEO copywriter. Of beter: tekstschrijver met SEO kennis. Want hij schrijft niet voor de zoekmachines, maar voor je bezoekers. Daar gaat het immers allemaal om.  Die moeten overtuigd of geïnformeerd worden. Anders heb je uiteindelijk helemaal niets aan je gloednieuwe teksten.

En gegoten in een SEO jasje

Meneer Octopus zet niet zomaar wat op papier. Nee, hij werkt op basis van data. Daardoor schrijft hij precies wat mensen willen weten als ze iets zoeken op Google en verwerkt hij daarin alles wat een tekst moet hebben om direct goed te kunnen presteren in de zoekresultaten. Hoef je zelf niets meer aan te doen.

  Ervaar het zelf

  SEO teksten laten schrijven door Meneer Octopus betekent onder andere:

  • dat je zelf meer tijd en energie overhoudt
  • relatief snel hogere posities in Google
  • blije bezoekers

  Weten wat Meneer Octopus voor jouw website kan betekenen? Neem gerust contact met ‘m op of vraag direct een vrijblijvende proeftekst aan. Geheel kosteloos, natuurlijk. Weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.

  Met Meneer Octopus in zee gegaan

  klant zakelijk succes academie
  klant online marketing agency
  klant creative team

  Werkwijze

  Alles begint met een uitgebreide zoekwoorden analyse. Op welke termen wil (en kun) je gevonden worden? Welke woorden zijn daar aan gerelateerd? Wat is de intentie van de mensen die de zoekopdracht doen? Met andere woorden, wat wil jouw doelgroep weten? En hoe kun jij daar met je bedrijf op inspelen?

  Wanneer Meneer Octopus dat allemaal in kaart heeft gebracht, heeft hij genoeg informatie om een volledig geoptimaliseerde SEO tekst te kunnen schrijven. Eentje die precies doet wat-ie moet doen: je bezoekers geven wat ze willen, ze overtuigen én scoren in Google.

  Technisch helemaal in orde

  SEO teksten laten schrijven door Meneer Octopus betekent dat je volledig geoptimaliseerde teksten in je mailbox krijgt. Dat wil zeggen dat de teksten voorzien zijn van belangrijke elementen als

  • een pakkende SEO titel & meta description
  • intrigerende, scanbare headings (h1, h2, etc.)
  • de juiste keyword dichtheid
  • geoptimaliseerde alt-teksten bij afbeeldingen
  • relevante interne links
  Dat klinkt als een technisch verhaal … en dat is het ook. Onmisbaar als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Maar er komt natuurlijk ook wat creativiteit bij kijken. Flink wat zelfs. En dat is precies waar Meneer Octopus het verschil mee maakt.
  goede seo teksten optimaliseren voor google

  Voor een krachtige beleving

  Eerlijk is eerlijk, het optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden kan bijna iedereen. Het is vaak niet meer dan het afwerken van een lijstje met punten. Van een checklist. De kracht van goede SEO teksten zit ‘m dan ook vooral in de beleving.

  Dat betekent onder andere dat de tekst in een lekker leesbaar format gegoten moet worden. Niet te lang, niet te kort. Precies goed. De inhoud moet raak zijn. De doelgroep aanspreken. En ergens naartoe werken: de call to action.

  Want je wilt natuurlijk wel dat je bezoekers iets doen na het lezen van je content. Een offerte aanvragen, bijvoorbeeld. Een product bestellen. Of zich inschrijven voor je nieuwsbrief.

  SEO teksten laten schrijven door Meneer Octopus?

  Laten we niet langer om de hete brij heendraaien: je wilt SEO teksten laten schrijven. Want je hebt er zelf het talent, de tijd en energie of kennis niet voor. Maar Meneer Octopus gelukkig wel. En hij wordt er bovendien blij van. Ook niet onbelangrijk.

  Schakel ‘m daarom in voor het schrijven van nieuwe of het redigeren van bestaande content en profiteer van

  • een zeer uitgebreide zoekwoordenanalyse
  • een zorgvuldig uitgedachte strategie en format
  • SEO teksten die inspelen op de intentie van de zoeker
  • copy die bezoekers overtuigt van jouw toegevoegde waarde
  • en natuurlijk betere posities in de zoekresultaten

  Proeftekst aanvragen

  Vul onderstaande gegevens en ontvang binnen een week een proeftekst in je mailbox. Gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Ook niet aan irritante nieuwsbrieven, nee.

   Beter wordt het niet.